Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - مديرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور گفت: توليد آب در کشور در زمان پيک 8 درصد کمتر از مصرف بود، بنابراين تقريباً در تمام کلان‌شهرها و تهران مديريت فشار آب اعمال شد تا نوبت‌بندي رخ ندهد.

حميدرضا جانباز در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس، در پاسخ به اين سؤال که چند کلان‌شهر کشور با کمبود آب مواجه هستند و آيا احتمال نوبت‌بندي براي اين شهرها وجود دارد، گفت: کلانشهرهايي چون شيراز، اصفهان، بوشهر، بندرعباس، کرمان و همدان با کمبود آب مواجه هستند و حتي وضعيت اصفهان خيلي مطلوب نيست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
وي با اشاره به اينکه منظور از کمبود آب اين است به نقطه‌اي رسيده‌ايم که توليد و مصرف آب برابر شده و مخازن، آب دريافت نمي‌کنند، اظهار داشت: وقتي مخازن، آب دريافت نمي‌کنند در زمان پيک شبکه آب دچار خلأ مي‌شوند، پس بهترين اقدام، مديريت توزيع و فشار و متعادل کردن فشار آب در ساعات کم‌مصرف است. 
مديرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور اضافه کرد: تعداد شهرهايي که در حال حاضر داراي تنش آبي هستند 298 شهر است و به نظر مي‌رسد فعلاً تعداد اين شهرها کاهش نيابد و در همين حد باقي بماند. 
جانباز خاطرنشان کرد: تمام کلان‌شهرها و بيشتر شهرهاي بالاي 100 هزار نفر با کمبود آب مواجه هستند، بنابراين تلاش کرديم با مديريت فشار اين وضعيت را کنترل کنيم تا به نوبت‌بندي آب ناچار نشويم. 
وي افزود: هر چند افت فشار آب و مديريت فشار به لحاظ فني، اجرايي و سطح رضايتمندي مردم مطلوب نيست، اما به هر حال سعي شد تا با متعادل کردن فشار آب در کلان‌شهرهايي مثل تهران، همدان و اصفهان فشار آب را در زمان افت مصرف کاهش دهيم تا در پيک مصرف آب مورد نياز تامين شود.
به گفته وي، با کاهش فشار آب، پرت آب نيز افت مي‌کند. 
جانباز اضافه کرد: پيش‌بيني ما اين بود که در ساعات گرم و پيک مصرف توليد آب حدود 8 درصد کمتر از مصرف آب باشد، بنابراين با اعمال برخي برنامه‌هاي از قبل پيش‌بيني شده، مصرف آب را به گونه‌اي کنترل کرديم تا با کمبود آب مواجه نشويم. 
انتهاي پيام/م

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۴۳۳۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استان البرز با کاهش منابع آبی مواجه است

به گزارش خبرآنلاین البرز؛ حمیدرضا نامداری روز چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت با تأکید بر اقدامات فنی و مهندسی انجام شده طی ۱۵ ماه گذشته، جهت بهبود زیر ساخت تأمین آب شرب مورد نیاز سطح استان، مدیریت و اصلاح الگوی مصرف آب از سوی مردم را ضروری دانست.

وی در خصوص قرار گرفتن البرز در میان استان‌های دارای تنش آبی بالا به دلیل کاهش نزولات جوی طی سال‌های اخیر، همراهی مردم در گذر از بحران آبی سال جاری را خواستار شد.

نامداری در پایان بیان کرد: گذر از فصل گرم تابستان سال جاری بدون تنش آبی، علاوه بر اقدامات انجام شده فنی، نیازمند همراهی بیش از پیش مردم در مدیریت و اصلاح الگوی مصرف است.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904307

دیگر خبرها

  • اکثر دموکرات های آمریکا معتقدند اسرائیل در حال نسل‌کشی است
  • استان البرز با کاهش منابع آبی مواجه است
  • استفاده از فناوری‌های نوین در اصفهان برای تبدیل شیرابه‌ها به مواد و انرژی
  • افزایش تلفات سیل در برزیل؛ ساکنان با کمبود آب مواجه هستند
  • افزایش ۱۵۸ درصدی میانگین قیمت یک متر خانه در تهران/ گران‌ترین و ارزان‌ترین خانه‌ها در کدام مناطق پایتخت معامله می‌شود؟
  • ویتامین B روی عصبانیت چه اثری دارد؟
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی، بدتر از تحریم خارجی است
  • ۵۰ درصد چاه‌های آب سمنان نیازمند مرمت و بازسازی است
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی بدتر از تحریم خارجی است
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی در کشور بدتر از تحریم خارجی است